BOENDE ÖSTRA

I hjärtat av det natursköna Halländska landskapet och granne med de välkända Halländska bokskogarna ligger Varbergs Hotell och Restaurang. Med Varbergs golfklubbs trevliga och uppskattade östra bana är detta det självklara valet för alla golfare såväl nybörjare som mer avancerade spelare. Här kan du njuta av den fantastiska utsikten i en hemtrevlig och naturskön miljö.

VÄLKOMNA TILL VARBERGS ÖSTRA HOTELL & RESTAURANG

Njut av våra fräscha rum och känn lugnet i våra vackra omgivningar bland skogar och gröna nyklippta gräsmattor. Närheten till vackra Grimsjön och närheten till populära GeKås i Ullared gör vår anläggning till ett populärt resmål.
Vi har sex dubbelrum och en svit med två sovrum med dubbelsängar. Samtliga rum har egen dusch och toalett, med undantag för vår svit där fyra personer delar på ett badrum. Alla rum ligger i huvudbyggnaden och våra hotellgäster har fri tillgång till wi-fi, bastu och biljard.

Lågsäsong

Enkelrum 795kr/ natt
Dubbelrum 995kr/ natt
Svit 1595kr/ natt (plats för 4 pers)

Högsäsong alla dagar 26 juni tom 15 aug samt helger 1 maj tom 30 september

Enkelrum 1095kr/natt
Dubbelrum 1295kr/natt
Svit 1895kr/natt. (plats för 4 pers)

Frukost 95kr/person och natt
Boka här i formuläret eller i denna länk

Bokningsförfrågan Varbergs Golfklubb - Östra banan

Här kan du skicka in din förfrågan om boende direkt till Golfklubben.

Du måste fylla i alla fält märkta med stjärna.