Gäst

Spela på Varbergs Golfklubb - greenfeepriser 2021

Greenfee på Varbergs Golfklubb

Varberg bjuder på två härliga banor - Östra och Västra.

Om Östra banan: En öppen och inbjudande skogs och parkbana i Hallands inland med fantastiska vyer över Grimsjön. I klubbhuset finns ett välutrustat hotell med 8 dubbelrum.

Om Västra banan: Västra banan har karaktären av en hedbana med stora snabba greener och vackra svingelruffar och upplevs som utmanande för både hög- och låghandicapade spelare. Banan har generösa landningsområden för höghandicaparen och smala för låghandicaparen.

Välkomna till Varbergs Golfklubb Två banor - Dubbel spelglädje!

Greenfeepriser 2021

Härligt att bo och spela golf - boka våra populära golfpaket

Bo på klubben - Västra banan

På Västra Banan finns Varberg Västra Hotell & Restaurang som erbjuder dig golfpaket, utbildningshelger, träningsläger och mycket mer. Restaurangen är nyrenoverad och utbyggd till säsongen - anläggningen drivs numera i klubbens egen regi.

BOENDE VÄSTRA

Bo och konferera - en perfekt konferans med avbrott för lite fysisk aktivitet

Bo på klubben - Östra banan

På Östra Banan hittar du Varbergs Hotell & Café där vi erbjuder boende, golfpaket och utbildningshelger anpassade efter dina önskemål, i en avslappnad och hemtrevlig miljö.

BOENDE ÖSTRA