Vecka 32 (7-11/8) är det dags för proffsen att ta sig an Västra banan för första upplagan av Big Green Egg Swedish Open. Tävlingen är en deltävling på LETAS (Ladies European Tour Access Series) som är undertour till LET. Vi ser fram emot mycket bra golf av blivande världsstjärnor. Deltagarna kommer från hela världen men i huvudsak från Europa, startfältet kryddas ofta också av flera av våra bästa svenska amatörer och collegespelare. 

Program:

7/8 - Inspel
8/8 - Pro AM samt samt läger för Hallands flickjuniorer
9/8 - Tävlingsdag 1 samt läger för Hallands flickjuniorer
10/8 - Tävlingsdag 2, 45 + delningar till finalvarvet
11/8 - Finaldag 

Det finns fortfarande plats att vara hålsponsor eller att delta med ett ProAm lag. Kontakta marknad@varbergsgk.se om du är intresserad. 

Klubben behöver en hel del funktionärer till arrangemanget och vi hoppas att många medlemmar vill hjälpa till. Du anmäler ditt intresse här. 

Funktionär

En tävling på proffsnivå kräver ett antal funktionärer för att kunna genomföra ett bra arrangemang.  Vi hoppas att många medlemmar vill hjälpa till att göra detta till en minnesvärd tävling.

Vi behöver hjälp med följande uppgifter:
Rangevärd - hjälpa till så att spelarna får bollar at värma upp med och hålla ordning på rangen
Parkeringsvärd - hjälpa till så att parkering fungerar för spelare, funktionärer och publik
Forecaddie/flaggvakt - se till att spelarna är säkra på hål där slag är skymda 
Starter - ta hand om spelarna vid starten med information och startordning mm.
Städpatrull - hjälpa till med extra städning och påfyllning av toaletter mm. Städbolaget sköter ordinarie städning som vanligt.
Hantverksgrupp - uppsättning och nedtagning av skyltar mm. Arbete sker i första hand innan och efter tävlingen.
Regnpatrull - hjälpa till att rolla greener mm om det skulle komma mycket nederbörd. I huvudsak ett jouruppdrag
Taxiservice - hjälp att vara chaufför med egen bil med dragkrok och plats för 3 passagerare. Skjutsa spelare till hål 10. Klubben har släp att lasta bag & vagn på. 
Husrum - spelarna på LETAS tjänar inga stora summor och som ett stöd önskar vi kunna erbjuda boende hemma hos våra medlemmar till så många spelare som möjligt. Om man kan vara behjälplig med skjuts till och från banan är det en bonus.
FUNKTIONÄRSANMÄLAN