Driving Range Västra & Östra

Varbergs Golfklubb erbjuder Driving Ranges på båda anläggningar, här tränar du med bra bollar och det finns möjlighet att slå under tak.
OBSERVERA att det är två olika system på polletter/ E-nycklar på Västra och Östra, de fungerar bara på respektive drivingrange!

Driving Range Västra

På Västra Banan driver GolfStore drivingrangen och du köper poletter och rangekort i shopen på Västra. Du kan också betala med kort direkt i bollautomaten.
Vi har öppet vintertid med uppvärmda bollar, infravärme och upplysta teeplatser och målområden.

Under golfsäsogen tränar du med nya Callaway-bollar och du kan välja om du vill slå från matta eller grästee, här finns även fem platser under tak.

Bollautomaten tar numera även bankkort.

Vi har öppet året om.

Här kan du träna med nya Callaway-bollar.

Testa den 25 meter långa peggningsbara mattan.

1 Pollett ger 30 bollar och kostar 25:-st.
20 st 380:-
35 st 650:-
50 st 800:-
75 st 1100:-
100 st 1400:-
200 st 2700:-
Ladda ett rangekort

Driving Range Östra

På Östra Banan drivs drivingrangen av klubben och du köper dina poletter i shopen på Östra.

Just nu kostar en hink 25 kronor.