Välkommen till Varberg Västra!

Boka tid
 BANSTATUS

BANAN: Öppen GOLFBILAR EJ TILLÅTNA TILLS VIDARE. Vi luftar fairway för närvarande och hinner ca 1,5 hål per dag, så ta det lugnt och var försiktiga när ni spelar i närheten av personalen. Mer info får ni i kansliet om ni har frågor runt detta.

Webbkamera

Välkommen till Västra banan på Varbergs Golfklubb.

Västra Banan är ritad av Tommy Nordström och invigdes 1992. Den har som sina signum stora ondulerade greener och finns i en natur med hedkaraktär. När det blåser är det en riktig utmaning att hålla ihop spelet och komma in med ett gott resultat. Det gamla klubbhuset på Västra Banan är ombyggt och kan idag ta emot 24 övernattande golfare i trevliga moderna rum.

Äta på Västra

Dagens lunch
Serveras vardagar 11:30-14:30
Dagens kött - 115 kr
Dagens fisk - dagspris
Veckans pasta - 105 kr

Café mån-sön 08:00-16:00

Helgöppet 11:30-15:00 med Bistromeny

OBS! RESTAURANG/CAFÉ STÄNGT 9/10 & 10/10

Vi erbjuder Take Away alla dagar i veckan!

Välkomna till Golfrestaurangen Västra!

Restaurang

BO PÅ VÄSTRA BANAN

Ett stenkast från E6 hittar du ett härligt boende med tillgång till restaurang och en upplevelserik golfbana av hedkaraktär.

BOENDE VÄSTRA