GREENFEE

Varbergs Golfklubb har differentierad dagsgreenfee efter säsong och speltider finns att boka enligt följande prislista.

GREENFEE

PERIOD     VARDAG HELG
Vår (- 5/5)   400kr 450kr
Försommar (6/5 – 23/6)   450kr 500kr
Sommar (24/6 – 11/8)   550kr 550kr
Sensommar (12/8 – 22/9)   450kr 500kr
Höst (23/9 – 20/10)   400kr 450kr
Senhöst (21/10 -)   350kr  350kr

För att alla ska få plats på högfrekventa tider vid högt tryck på våra banor, kommer vi att sätta ihop tvåbollar till tre- och fyrbollar för att frigöra starttider för sällskap om tre eller fyra spelare. En tvåboll kan alltså flyttas till närmast efterliggande starttid för att ge utrymme för fler att spela.

JUNIOR & STUDENT

Junior (- 21år)    250kr
Hallandsjuniorer
Fullvärdiga juniormedlemmar i någon hallandsklubb spelar avgiftsfritt alla dagar.

Student*    250kr
*Sudent ska visa giltigt studieintyg där det tydligt framgår namn, personnummer och heltidsstudier.

GREENFEE ERBJUDANDE

9-hål* (– 5/5) 250kr
  (6/5 – 22/9) 300kr
  (23/9 –) 250kr
*Greenfee gäller vid spel på Varbergs Östra

Efter 3 (fre – sön) 350kr

TÄVLINGSGREENFEE

Senior     250kr
Junior     150kr
Varbergsortens TG   200kr

GÄSTGREENFEE

Gäst till medlem erhåller -25% rabatt på ord. gällande greenfee.

Gäst till fulltids seniormedlem i Varbergs GK.
Gäller endast gäster till Fulltidsmedlemmar i Varbergs Golfklubb. En fulltidsmedlem får ta med sig en gäst och de ska spela i samma boll. Gästen får inte vara medlem i Varbergs Golfklubb. Observera att avtalet inte gäller s.k. greenfeemedlemmar.

HALLANDSGREENFEE

Fullvärdig gäst i annan Hgdf klubb erhåller -25% rabatt på ord. gällande greenfee.

Hallandsgreenfee
Gäller alla dagar för gäster (fulltidsmedlemmar) från golfklubbar i Hgdf.
Observera att avtalet inte gäller s.k. greenfeemedlemmar.

FÖRTJÄNST & INTRODUKTIONSKORT

Innehavare av SGF förtjänstmärken har fritt spel en gång per år. (SGF guld – silver-& elitmärke, samt guldklubban). Besök ska föranmälas senast dagen innan för att klubben ska förväntas bjuda på fritt spel.

För övriga introduktionskort, SGF, GAF, PGA och SGA gäller följande:
Besök ska föranmälas senast dagen innan för att klubben ska förväntas bjuda på fritt spel. Användning av introduktionskort begränsas till en gång per år och per bana. Max fem spelare per dag och bana kan utnyttja ovanstående kort eller märke.

ÖVRIG INFO

Västra banan

Kiosk: Hittar ni mellan 5:an & 10;an och där gäller Swish och kontanter som betalmedel.
Toalett: Finns på hål 5, 10 & 14.

Östra banan

Kiosk: På Östra banan kommer man in till restaurangen efter 9 hål och kan handla med kort och kontanter.
Toalett: Finns på hål 7, 9 & 12.