Varbergs golfklubb

Varbergs Golfklubb är en klubb som skall kunna erbjuda spel på två av de bästa banorna i regionen, med helt skilda karaktärer.

Ambitionen skall vara en golfklubb där medlemmar och gäster erbjuds en spännande golfutmaning och ett gästvänligt bemötande. En breddad junior– och nybörjarverksamhet  skall ge alla möjlighet att utvecklas till duktiga golfspelare både nationellt och internationellt.

Greenfeesamarbeten

Varbergs golfklubb har greenfeesamarbete med Forsgårdens golfklubb där klubbens medlemmar får 15% på gällande greenfee.
På Kungsbacka golfklubb har medlemmar rabatt när högsäsongspris gäller (högsäsongsveckor kan variera).

HIO på Varbergs golfklubb och av dess medlemmar

HOLE in ONE

Här ser du en kort lista av senaste HIO och Albatross. För att den HIO du gjort ska bli registrerad måste du själv anmäla den. Du hittar "Registrera HIO" i i länken nedanför till HIO-klubben!

Hela listan hittar du här!